Startupsvar.dk
co/ Navitas, Inge Lehmanns Gade 10
8000 Aarhus C
info@startupsvar.dk

Kontakt startupsvar.dk

Startupsvar.dk er en service til iværksættere og mindre virksomheder i Danmark.

Jeg, Mogens Thomsen, indehaver af Thomsen Business Information har de sidste mange år præget iværksætterinformationen i Danmark, både som iværksætterrådgiver - senest hos Væksthus Midtjylland - og igennem bøger, hjemmesider og startvejledninger.

Jeg brænder for at guide gode virksomhedsidéer til en succesfuld virkeliggørelse og få små virksomheder til at tjene penge.

Kontakt mig

Kom endelig med din feedback. Er der artikler, du mangler, eller er der artikler, der ikke er fyldestgørende? Kontakt mig på:.

Thomsen Business Information ApS

Navitas Incuba
Inge Lehmanns Gade 10, 5. sal,
8000 Aarhus C
Danmark
post@mogensthomsen.dk

CVR: DK36914335

Samarbejde

Startupsvar.dk samarbejder med flere virksomheder, for at kunne udgive og finansiere hjemmesiden. Samarbejdspartnerne har ingen indflydelse på det redaktionelle indhold.

Jeg er rigtig glad for at Billiy vil være hovedsponsor for sitet. Billy sælger et online regnskabsprogram til selvstændige og små virksomheder, som er udtænkt af serieiværksætteren Toke Kruse.

Jeg tror at virksomhedens kraftige iværksætter DNA er en af grundene til at samarbejdet fungerer så godt.


Historien om startupsvar.dk

Det unikke ved startupsvar.dk er, at den udelukkende svarer på de 100 største udfordringer, iværksætteren står over for ved start af virksomhed og i de første år af virksomhedens levetid. De 100 svar dækker måske 90 % af udfordringerne.

Afløser for 100svar.dk

I 2003 udviklede jeg hjemmesiden 100svar.dk, som i foråret 2013 lukkede efter 10 års tro tjeneste. Hjemmesiden lukkede med 17.000 månedlige besøgende.

Et klik til svar

Jeg er meget tilfreds med designet af hjemmesiden , som jeg synes er innovativt og intuitiv. Du er kun et klik væk fra et svar. Fra forsiden går du direkte til en artikel, der giver svar på dine udfordringer.

Fra det enkelte svar bliver du intuitivt ledt videre til andre artikler, som svarer på udfordringer, du måske ikke vidste, du havde. Man kan hele tiden blive klogere.

Passer til alle platforme

Hjemmesiden er programmeret af Riis DATA på en sådan måde, at du læser den lige godt på din PC, din tablet eller din smartphone. HvamHvam har sørget for at designet er lækkert og flyder flot på alle platforme.

Artiklerne

De fleste artikler er skrevet af Mogens Thomsen. De regnskabstunge artikler er skrevet af en registreret revisor og de advokattunge artikler er blevet kontrolleret af et anerkendt advokatfirma.

Ansvarsfraskrivelse

Der kan være fejl og mangler i artiklerne, men de bliver rettet, så snart de bliver opdaget.

Med venlig hilsen

Mogens Thomsen
September 2014

 

Sitemap