Startupsvar.dk
Powered by DANA
info@startupsvar.dk

Kontakt startupsvar.dk

Startupsvar.dk er en service til iværksættere og mindre virksomheder i Danmark.

DANA er pr. 1. november 2017 blevet afsender af indholdet på startupsvar.dk, Mogens har valgt at koncentrere sig om sine andre projekter men er stadigvæk hjertet bag denne side.

DANA brænder ligesom Mogens Thomsen for at guide gode virksomhedsidéer til en succesfuld virkeliggørelse og at få virksomheder til at tjene penge.

Mogens Thomsen, er indehaver af Thomsen Business Information¬†som de sidste mange år har præget iværksætterinformationen i Danmark, både som iværksætterrådgiver og igennem bøger, hjemmesider og startvejledninger.

Kontakt Startupsvar.dk

Kom endelig med din feedback. Er der artikler, du mangler, eller er der artikler, der ikke er fyldestgørende? Kontakt os på: startupsvar@dana.dk

Den daglige drift/teknik af startupsvar.dk og annoncørkontakt vil være:
Peter Steensbæk Kjær
Tel: 20 81 93 22
info@startupsvar.dk

Kontaktperson ang. samarbejde og nye annonce-partnere er:
Bendt Nolsøe
Salgs- og marketingchef
Kirke Værløsevej 34
3500 Værløse
Tel: 70 21 75 75
info@startupsvar.dk

Samarbejde

Startupsvar.dk samarbejder med flere virksomheder, for at kunne udgive og finansiere hjemmesiden. Samarbejdspartnerne har ingen indflydelse på det redaktionelle indhold.

DANA er rigtig glad for at Billy vil være hovedsponsor for sitet. Billy er et gratis online regnskabsprogram til selvstændige og små virksomheder, som er udtænkt af serieiværksætteren Toke Kruse.

Jeg tror at virksomhedens kraftige iværksætter DNA er en af grundene til at samarbejdet fungerer så godt.


Historien om startupsvar.dk

Det unikke ved startupsvar.dk er, at den udelukkende svarer på de 100 største udfordringer, iværksætteren står over for ved start af virksomhed og i de første år af virksomhedens levetid. De 100 svar dækker måske 90 % af udfordringerne.

Afløser for 100svar.dk

I 2003 udviklede Mogens Thomsen hjemmesiden 100svar.dk, som i foråret 2013 lukkede efter 10 års tro tjeneste. Hjemmesiden lukkede med 17.000 månedlige besøgende.

Et klik til svar

Du er kun et klik væk fra et svar. Fra forsiden går du direkte til en artikel, der giver svar på dine udfordringer.

Fra det enkelte svar bliver du intuitivt ledt videre til andre artikler, som svarer på udfordringer, du måske ikke vidste, du havde. Man kan hele tiden blive klogere.

Passer til alle platforme

Hjemmesiden er programmeret af Riis DATA på en sådan måde, at du læser den lige godt på din PC, din tablet eller din smartphone. HvamHvam har sørget for at designet er lækkert og flyder flot på alle platforme.

Artiklerne

De fleste artikler er skrevet af Mogens Thomsen. De regnskabstunge artikler er skrevet af en registreret revisor og de advokattunge artikler er blevet kontrolleret af et anerkendt advokatfirma.

Ansvarsfraskrivelse

Der kan være fejl og mangler i artiklerne, men de bliver rettet, så snart de bliver opdaget.

Med venlig hilsen

DANA dec. 2017

Sitemap