Startupsvar.dk
Powered by FRIE Selvstaendige
info@startupsvar.dk

Kontakt startupsvar.dk

Startupsvar.dk er en service til iværksættere og mindre virksomheder i Danmark.

Frie Selvstændige brænder for at guide gode virksomhedsidéer til en succesfuld virkeliggørelse og at få virksomheder til at tjene penge.

Kontakt Startupsvar.dk

Kom endelig med din feedback. Er der artikler, du mangler, eller er der artikler, der ikke er fyldestgørende? Kontakt os på: info@startupsvar.dk

Kontakt vedr. daglig drift/indhold af startupsvar.dk samt annoncørkontakt er:
Claus Jeppesen
Erhvervskonsulent
Tel: 20 84 45 84
info@startupsvar.dk

Kontaktperson ang. samarbejde og nye annonce-partnere er:
Bendt Nolsøe
Forretningschef
Overgade 24
5000 Odense C
Tel: 63 13 85 50
info@startupsvar.dk

Samarbejde

Startupsvar.dk samarbejder med flere virksomheder, for at kunne udgive og finansiere hjemmesiden. Samarbejdspartnerne har ingen indflydelse på det redaktionelle indhold.

Frie Selvstændige er rigtig glade for at Billy vil være hovedsponsor for sitet. Billy er et gratis online regnskabsprogram til selvstændige og små virksomheder, som er udtænkt af serieiværksætteren Toke Kruse.


Historien om startupsvar.dk

Det unikke ved startupsvar.dk er, at den udelukkende svarer på de 100 største udfordringer, iværksætteren står over for ved start af virksomhed og i de første år af virksomhedens levetid. De 100 svar dækker måske 90 % af udfordringerne.

Afløser for 100svar.dk

I 2003 udviklede Mogens Thomsen hjemmesiden 100svar.dk, som i foråret 2013 lukkede efter 10 års tro tjeneste. Hjemmesiden lukkede med 17.000 månedlige besøgende.

Et klik til svar

Du er kun et klik væk fra et svar. Fra forsiden går du direkte til en artikel, der giver svar på dine udfordringer.

Fra det enkelte svar bliver du intuitivt ledt videre til andre artikler, som svarer på udfordringer, du måske ikke vidste, du havde. Man kan hele tiden blive klogere.

Artiklerne

De fleste artikler er skrevet af Mogens Thomsen. De regnskabstunge artikler er skrevet af en registreret revisor og de advokattunge artikler er blevet kontrolleret af et anerkendt advokatfirma.

Ansvarsfraskrivelse

Der kan være fejl og mangler i artiklerne, men de bliver rettet, så snart de bliver opdaget.

Med venlig hilsen

Frie Selvstændige januar. 2021

 

Sitemap